Delite
Ići dole
avatar
MustraBecka
Ženski
Datum upisa : 11.12.2008

Seksi igre za večeras

taj Ned Jul 25, 2010 4:57 am
Osećate se „nestašno“? Onda izazovite svog dragog na jednu od ovih erotskih igara (ili sve). Najbolji deo? Nema gubitnika

Mi u Cosmu mislimo da je seks ozbiljna zabava. A ovog meseca ćemo ga učiniti još zabavnijim tako što ćemo vam predložiti seksi igre za spavaću sobu. „Igranje igrica u spavaćoj sobi doprinosi opuštenosti i razigranosti i omogućava vam da istražujete fantazije na jedan lak i nezastrašujući način“, kažu seksolozi. Zato se pripremite za nekoliko prijateljskih utakmica i neka igre počnu...

1. Potraga za blagom

ŠTA VAM TREBA: Povez za oči i barem pet vaših omiljenih poslastica koje se mogu polizati, poput čokoladnog sirupa, meda, džema od jagoda i cimeta pomešanog sa šećerom u prahu.

KAKO DA IGRATE: Igrajte neku vrstu „ćorave bake“ i vodite se čulom ukusa. Za početak zavežite oči svom dragom. Zatim na različite delove svog tela utrljajte različite poslastice. Zatim lezite i recite mu da pronađe određenu poslasticu na vama - recimo, čokoladni sirup samo uz pomoć svog čula ukusa, odnosno jezika. Pretražujući sva „nevaljala“ mesta, usput će sretati slatka iznenađenja. A onda zamenite mesta.

NAGRADA ZA ČULA: Iščekivanje vas oboje drži u stanju povišenog uzbuđenja. Dok se on pita na šta će mu jezik sledeće naići, vi ćete u slatkim mukama iščekivati koji deo vašeg tela će on sledeći istražiti.

2. „Prljavo“ kockanje

ŠTA VAM TREBA: Dve kockice, list papira i olovka.

KAKO DA IGRATE: Ispišite na papiru brojeve od 2 do 12. Zatim zajedno pored svakog broja napišite po jednu seksi akciju koju oboje volite (ili biste voleli da probate). Zatim bacajte kockice i izvodite poteze koji odgovaraju dobijenom broju.

NAGRADA ZA ČULA: To što ne znate šta vas sledeće čeka unosi faktor iznenađenja, diže seksualnu tenziju i uzbuđenje.

3. Test dodira

ŠTA VAM TREBA: Svilena marama, mekani peškirić, kašmirski džemper, perce, kravata, kuhinjska rukavica sa kojom prihvatate vruće stvari, sladoled na štapiću ili kockica leda.

KAKO DA IGRATE: Neka vaš dragi legne „kao od majke rođen“ i zažmuri. Dodirnite mu „mališu“ jednom od pripremljenih stvarčica, a on neka pogađa šta je u pitanju. Ako pogreši, pređite mu sladoledom po međunožju (samo na jednu milisekundu; ne želite valjda da mu nanesete bol) i proći će ga uzbudljivi ledeni trnci. A ako pogodi, nagradite ga masažom toplim losionom „ispod struka“.

NAGRADA ZA ČULA: Penis je ultraosetljiv na širok spektar dodira, zato će mu svaki predmet kojim ga dodirnete pružiti jedinstven osećaj.

4. „Nevaljalo“ bacanje novčića

ŠTA VAM TREBA: Metalni novčić.

KAKO DA IGRATE: Bacite novčić. Ako ispadne pismo, vi ćete ostatak večeri biti njegova ljubavna robinja; ako ispadne glava, on će robovati vašim „prljavim“ prohtevima.

NAGRADA ZA ČULA: Svi mi smo pomalo kockari u duši. Dok ne probate ne znate šta znači iščekivati željeni broj na ruletu ili stranu novčića. Nivo adrenalina dolazi do usijanja - oprez!

5. Pod svetlošću reflektora

ŠTA VAM TREBA: Baterijska lampa.

KAKO DA IGRATE: Oboje se skinite goli, ugasite svetlo i uvucite se u krevet. Zatim uperite snop svetlosti na neku seksi zonu na svom telu po kojoj biste volele da vas ljubi ili liže. Držite lampu usmerenu na to mesto dokle god želite, a kada se zadovoljite, uperite je na neku drugu tačku zadovoljstva.

NAGRADA ZA ČULA: To je način da bez reči kažete partneru gde želite da vas dodiruje. Osim toga, muškarci su vizuelni tipovi. Osvetljavajući razne delove tela pružate svom dragom pravu poslasticu za oči.

6. Čulno uzdizanje

ŠTA VAM TREBA: Neka „nevaljala“ knjiga. Evo nekoliko predloga: Kim Cattrall, Sexual Intelligence (Bulfinch Press); Berni Zilbergeld, Nova muška seksualnost (RAD); David Deida, The Enlightened Sex.

KAKO DA IGRATE: Prelistavajte neku od knjiga dok ne naiđete na neku uzbudljivu scenu seksa. Naizmenično čitajte naglas da biste ušli u priču, a zatim odigrajte scenu, vodeći računa da izvedete sve „pikantne“ detalje.

NAGRADA ZA ČULA: Ovo je više nego siguran način da raspalite seksualne apetite. Ne samo što ćete se čitajući uzbuditi, već će i pretakanje reči u dela učiniti celo iskustvo još snažnijim.

7. Uzbudljiva igra pogađanja

ŠTA VAM TREBA: „Pokvarena“ mašta.

KAKO DA IGRATE: Kada izađete na večeru (samo vas dvoje) čikajte ga da pogodi kakav veš imate na sebi. Sme da vam postavi pet pitanja koja bi ga usmerila na pravi put, ali ako ne pogodi, moraće da ispuni svaki „prljavi“ zahtev koji mu postavite. A ako ubode (figurativno), vi ćete morati da ispunjavate njegove „bludne“ prohteve.

NAGRADA ZA ČULA: Možete se osećati ‘nevaljalo’ i kao da kršite tabue ako vodite ovakve XXX razgovore dok drugi gosti sede i konobari se vrzmaju oko vas.

8. Akvabik

ŠTA VAM TREBA: More i dobra kondicija.

KAKO DA IGRATE: Izazovite ga na „igre bez granica“. Ako ste na moru, idealno je da krenete u akciju. Uđite oboje u vodu i polako se oslobađajte kupaćih rekvizita, a onda pređite na „vežbanje“ udvoje. Biće interesantno plutati u vodi.

NAGRADA ZA ČULA: Znajući da vas čeka erotska nagrada u nemogućim uslovima, oboje ćete „goreti“ od iščekivanja razmišljajući šta će se desiti do kraja.

9. Lavirint

ŠTA VAM TREBA: Šuma.

KAKO DA IGRATE: Prvom prilikom kada odete na izlet van grada (birajte neko usamljeno i neposećeno mesto), naterajte ga da sa vama igra „žmurke“. On neka broji do 100, a za to vreme se vi sakrijte. Navodićete ga na pravi trag tako što ćete mu ostavljati putokaze delovima odeće (počnite sa majicom, a završite sa kutijom kondoma). Biće zanimljivo - verujte.

NAGRADA ZA ČULA: Samim izmeštanjem iz spavaće sobe dajete notu uzbuđenja i iščekivanja - a sve što se čeka je lepo (barem seks kad je u pitanju). A kada se dočeka - onda će se i vaš partner pokazati na delu.

10. Maskenbal

ŠTA VAM TREBA: Kostimi za vas i njega.

KAKO DA IGRATE: Nabavite kostime vaših omiljenih ličnosti ili iz sveta šoubiznisa ili, još bolje, istorijskih likova. Iznenadite ga kad se vrati s posla porukom: „Obuci ovo i dođi u sobu“. Vi ćete biti u odboru za doček - spremni. Imitirajte likove u koje ste se maskirali. Skinite ga, a onda njega pustite da se „uhvati u koštac“ sa vašom maskom.

NAGRADA ZA ČULA: Sama pomisao na to da ćete u jednom trenutku biti neko drugi probuđuje seksualnu želju. A „razotkrivanje“ je još više pojačava.
(Izvor, cosmopolitan)
Nazad na vrh
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu